Bygga nytt eller renovera?

Bygga nytt eller renovera?

God morgon och välkomna till ett nytt blogginlägg, visst har det gått någon vecka sedan senaste inlägget men den som väntar på något gott… Jag har för tillfället fullt upp både på jobbet och där hemma, vi hade tänkt bygga ett Attefalls hus på gården så jag är på jakt efter snickare men även rörmokare som kan dra rör och förbereda för såväl kök som badrum. Att bygga attefalls hus är egentligen som att bygga en vanlig kåk, enda skillnaden är att det är lite mindre. Jag har faktiskt noterat att det är en del av er här på bloggen om också ställt lite frågor angående snickare och hantverkare, det verkar inte som att jag är den enda som planerar att rusta upp lite på tomten. Eftersom det finns några fler i min sits så tänkte jag faktiskt dela med mig lite av vad som kan vara bra att tänka på när man ska anlita en snickare, rörmokare eller hantverkare överlag. Erfarenhet är något som jag tycker är väldigt viktigt hos hantverkare, en snickare med mångårig erfarenhet har oftast ett brett kunskapsområde och kan göra jobbet. Något annat jag kan rekommendera att man kollar efter är referenser och bilder på tidigare arbeten, här kan få sig en bild av hur pass skicklig hantverkaren är. Sen ska du givetvis alltid diskutera med firmorna, så att du kan få ett resultat som passar dig. Det här är de tre punkterna jag utgår ifrån när jag ska välja hantverkare, oavsett om det handlar om snickare eller rörmokare. Jag vet också att det finns en del läsare här på bloggen som befinner sig i Norrort och Tyresö, så jag tänkte komma med ett litet tips på en firma som har både rörmokare och snickare. Företaget heter SHM BYGG och VVS, vilket är ett bra alternativ om ni ska renovera eller bygga nytt där hemma. 


Kommentarer är stängda.